Het Sticht 7-9, 9405 NS ASSEN
0592 - 858963
info@swb-it.nl

Computer Reparatie

MAXIMUS ICT B.V.

Een probleem met uw computer kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook komen er regelmatig problemen met de hardware voor. Dit laatste kan door hele simpele oorzaken komen. Bijvoorbeeld stof in de computer hierdoor kan er niet meer goed gekoeld worden. Dit kan resulteren in een computer die langzamer gaat werken, of zelfs stuk gaat door oververhitting. Daar

Computer reparatie

om is net als bij een auto de computer onderhevig aan een periodieke controlebeurt. Start uw computer niet meer op, heeft deze een virus of wordt de computer steeds trager? Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze problemen. Uw computer, laptop of tablet, is bij onze vakmensen in goede handen.

Haal- en brengservice.

Bij SWB-IT kunt u gebruik maken van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen het apparaat op en brengen het na reparatie weer bij u terug. U kunt gebruik maken van onze vaste werkplaats tarieven voor computer reparatie in de werkplaats bij MAXIMUS-ICT. De gratis haal- en brengservice geldt alleen binnen een straal van 7,5 km om Assen. Woont u verder weg, neem dan even contact op voor de kosten van de haal- en brengservice.